2010-12-07

Hela historien om våldtäkterna och CIA-kopplingarna


.
Nu kom nyheten att Julian Assange, Wikileaks frontfigur är gripen i England. Många tror att det handlar om våldtäkts anklagelser, men det är helt fel. Anklagelserna handlar om sexuellt ofredande och  olaga tvång.

Men historien är större och mer komplicerad än så, det finns faktiska bevis för att en av kvinnorna som anklagar Assange har djupa kontakter med CIA, vi undersöker här nedan bevisen och redogör en stor del av historien om vad som har hänt.

Anna Ardin
Onsdagen 11 Augusti i år anlände Assange till Stockholm, inbjuden av Anna Ardin politisk sekreterare för broderskapsrörelsen och jämlikhetsansvarig på Uppsala Universitet för att tala om medias roll i konflikter.
Ardin och Assange hade aldrig träffats men hade haft telefon och internet kontakt under en längre tid, de kom överens om att Assange skulle sova i hennes lägenhet medan han var i Sverige då hon skulle vara bortrest och att hon inte skulle vara i Stockholm förrens samma dag som konferensen skulle hållas.

På torsdagen hade Assange en middag på Beirut Café med likasinnade och en amerikansk journalist. Fredagen 13 Augusti återvände Anna Ardin hem 24 timmar tidigare än planerat, i polis förhör har Ardin sagt att de pratade lite och bestämde att han kunde stanna trots att hon hade kommit hem. Senare gick de ut på middag och efter det gick hem och hade sex. Båda påstår att en kondom sprack men detta påverkade inte förhållandet och båda fortsatte vara vänner nästa dag under konferensen, Ardin till och med höll en fest till hans ära senare på kvällen.

På själva konferensen sitter en ung blond dam från Enköping längst fram mittemot Assange, hon har på sig en iögonfallande rosa tröja (videoklipp när hon är på konferensen) och tar många bilder på Assange under hans 90 minuter långa tal. Denna kvinna heter Sofia Wilén. Hon säger senare till polisen att hon hade sett Assange på tv och funnit han "intressant, modig och beundrandsvärd" och börjat följa Wikileaks, senare när hon fick reda på att han skulle komma till Sverige, kontaktade hon Broderskapsrörelsen för att vara en av de som frivilligt hjälper Assange under vistelsen. Fast att hon inte fick vara med och hjälpa till så bestämde hon sig för att ändå komma på konferensen som ni ser på klippet. Efter konferensen så hängde hon kvar och när Assange med några manliga kollegor skulle gå på lunch så var hon med, hon säger att han bjöd med henne, medan han säger att hon frågade om hon kunde följa med.
En av Assange vänner säger att han kommer ihåg hur Sofia "var noga med" att fånga Assange uppmärksamhet. Efter lunchen så gick sällskapet på bio och såg filmen Deep Sea. Sofia berättar att de var "intima" på biografen. Efteråt vandrade de till en park där Assange sägs ha sagt till henne att hon var "attraktiv". På kvällen skiljdes de åt men lovade att ses i framtiden, Sofia åkte hem till Enköping och Assange fortsatte till en kräftskiva hemma hos Anna Ardin, strax efter festen skrev Anna på sin twitter "Sitta ute kl 2 och knappt frysa med världens coolaste smartaste folk, det är ju amazing", notera att detta skedde EFTER att de har haft sex och kondomen sprack. Hon försökte efter att ha gjort en polisanmälan att radera inlägget. För att göra en lång historia kort så åkte Assange senare över till Enköping efter inbjudan av Sofia Wilén (hon betalade dessutom hans tågbiljett) de låg med varandra på kvällen med kondom men på morgonen när de skulle ha sex igen så vägrade Assange att ha kondom på sig enligt henne. Sofia uppger senare till polisen att hon var "upprörd" för att Assange vägrade ha kondom. Trots det så verkar det ha gått bra att gå ut och äta frukost med honom, sen när han skulle åka hem betalade hon återigen biljetten till honom (Assange ville inte använda sitt VISA-kort då han är rädd att CIA ska komma åt han). Sofia måste vara en väldigt vänlig själ som betalar tåget och äter frukost ute med en som har våldtagit henne.

Vad som följde senare är ett halv mysterium, men vad som framkommit är att Sofia var rädd att hon har fått en könssjukdom eller gravid så hon ringde till Anna Ardin av alla människor för att beklaga sig. Anna berättar då att hon också har haft sex med honom, dessutom så sprack kondomen. Måste ha känts väldigt för Anna som är en stor feminist att mannen som har fått låna hennes lägenhet i flera dagar och dessutom legat med henne oskyddat, har direkt åkt och haft sex med en annan kvinna. De båda bestämmer sig för att anmäla han hos polisen och resten känner ni till.

Vem är då Anna Ardin?
Anna är en radikal feminist och jämnlikhetsansvarig på uppsala universitet och en flitig anti kuba och anti-castro skribent. Hon har publicerat en lista på hur man genom domstol ska hämnas på män som är otrogna, vilket ju Assange kan anses vara mot henne.

Sista punkten på listan är: Skrid till verket. Och kom ihåg vilket ditt mål är medan du opererar, se till att ditt offer får lida på samma sätt som han fick dig att lida."


Men det intressanta här är att Anna Ardin skriver för tidningen "Misceláneas de Cuba"  Professor Michael Seltzer från Oslo pekar ut att gruppen har nära samarbete med Union Liberal Cubana som leds av Carlos Alberto Montaner som har avslöjats som en CIA-agent

Dessutom har Anna Ardin blivit utkastad ur Kuba för att hon hade samarbete med Las damas de blanco (damerna i vitt) en känd grupp som har starka band till USA regeringen och CIA.

Så är allt en slump? Är det en slump att det är en radikal feminist som skrivit en hämnd lista för otrogna män som blev utsatt för otrohet, en annan kvinna som gjorde allt för att fånga Assanges uppmärksamhet ringer till den första kvinnan som han strax innan hade legat med?
Är det en slump att en av kvinnorna har haft samröre med CIA stödda grupper?

Sist men inte minst är det våldtäkt när en kondom brister? Eller att mannen vägrar ha kondom och kvinnan säger ok vi kan ligga ändå? Hur kan det vara våldtäkt eller sexuellt ofredande? Hon valde att ligga med han utan kondom. Kan man äta frukost ute och betala biljetter till en person som precis har våldtagit en?

Domstolen måste kasta detta ärende ut genom fönstret för att rädda Sveriges trovärdighet som en stat där män och kvinnor kan gå säkra utan att riskera bli dömda för våldtäkt pågrund av otrohet och sårade känslor.

Källor: 1 2 3 4 5 6  7 8

9 kommentarer:

Mantram on 7 december 2010 16:07 sa...

BRAA!! tack!! <3

Anonym sa...

Bra post, keep it up!

E-mannen sa...

Vilken film vid namn "Deep Sea" såg de på bio i Sverige sensommaren 2010?

http://www.imdb.com/find?s=all&q=deep+sea

Allt kommer plockas isär och ett felaktigt filmnamn kan vara förödande. Eller var det kanske Imax-filmen som visades 4 år efter premiären?

OmvärldsAnalys on 7 december 2010 22:44 sa...

E-mannen

Det var nog Imax filmen som visas på Cosmonova

Anonym sa...

Det här var nog den sämst ihopkokade konspirationsteorin jag någonsin läst. Adrin är både feminist, anti-Kuba-anhängare och har dessutom starka band till CIA. Wilén "råkar" ringa till Adrin och de båda tjejerna bestämmer sig för att polisanmäla Assange, för att i bästa fall få pengar från CIA.

Vem är du som totat ihop den här idiotiska historien?

OmvärldsAnalys on 7 december 2010 23:53 sa...

Till Anonym

Du har källor på allt jag har skrivit. Adrin är feminist och det kan du läsa om på hennes blogg, hon är anti-kuba aktivist det kan du läsa i hennes artiklar i tidningen jag länkar till, och CIA kopplingarna ser du i texten och även länkarna...Kanske du ska ta och läsa källorna jag länkar till innan du anklagar detta för "konspirationsteori"

Men du kan ju leva i din värld där inga "honey traps" (sexfällor) existerar eller används av CIA och många andra.

T Karlsson sa...

Källorna är förvånansvärt trovärdiga, är amerikanska underrättelsetjänsten verkligen så naiv?

Detta var en ny insikt för mig.

Esteban sa...

Finns det några papper på exakt vad det är Assange ska ha gjort som är brottsligt? Det vill säga, vilka specifika handlingar som ska ha brutit mot specificerade lagparagrafer?

Anonym sa...

ligg aldrig med en feminist

Skicka en kommentar

 

OmvärldsAnalys. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com