2010-12-02

Viktiga nyheter som ignoreras av media

0 kommentarer
USA inför nya sanktioner mot Iran
Samma dag som EUs "utrikesminister" Catherine Ashton och Irans president
Ahmedinijad kom överens om att ha samtal i Genève 6-7 Dec mellan Iran och västländerna om Irans känrkraft. Så meddelar USA att nya hårda sanktioner införs mot Iran.
Man kan ju inte sluta undra varför USA valde att meddela sanktionerna just samma dag? Budskapet kan inte ha varit annat än att USA försöker förstöra samtalen och motsätter sig dem.

USA/Japan skeppar 30.000 ton flygbränsle till Sydkorea
USA söker ett mellanstort tankfartyg för att skeppa 30.0000 ton flygbränsle från Japan till Sydkorea. Transportvägen som ska användas är väldigt ovanlig att använda för transporter. Flygbränslet kan användas i stridsflygplan och andra militära fordon. Källor säger att det inte är brist på marknaden och att detta drag kom oväntat på marknaden. Med situationen på gränsen till krig på Koreahalvön är detta en allvarlig indikation att situationen är långt från över.

Julian Assange borde avrättas.
USAs förra president kandidat Mike Huckabee sa i en intervju att de ansvariga för Wikileaks och deras källor borde få dödsstraff. Kanadas förra rådgivare till premiärminister Stephen Harper sa i direkt tv-sänding att Julian Assange borde avrättas genom att Barack Obama lägger ut ett kontrakt eller skickar en "drönare" för att mörda Assange, alltså såna som används i Pakistan för att bomba misstänkta terrorister.
Såg att Aftonbladet och Expressen har tagit upp denna nyhet, men jag tycker den ändå den är värd att ta med här då det en mycket farlig utveckling där officiella tjänstemän och president kandidater föreslår dödsstraff och utomrättsliga avrättningar av inte bara Al-qaida utan även av alla som ställer sig upp mot den rådande världsordningen.


Svd12AFEx1
, , , , , , , ,
 

OmvärldsAnalys. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com